Home » Ook Ons Werk » Makelaars

Makelaars

Speciaal voor makelaars

 

Corrigeren, niet mooier maken dan het is

U weet hoe u een huis moet verkopen, wij weten hoe je de mooiste foto’s van een huis maakt. Ieder zijn vak toch? FotoStudioPanda werkt samen met fotografen die van het fotograferen van gebouwen hun beroep hebben gemaakt. Die Photoshop gebruiken om te corrigeren waar nodig en niet om iets mooier te maken dan het is.

 

Snelle levering

Wij werken snel! Tussen uw opdracht en het aanleveren van de foto’s zit hooguit 3 werkdagen (tenzij wij niet tijdig terecht kunnen in het betreffende huis). Dit is hoe wij werken:

1. U mailt ons om opdracht te geven voor het fotograferen van een bepaald project. In deze mail vermeldt u ook de contactgegevens van degene waarmee wij een afspraak kunnen maken voor de fotosessie. Zijn er bepaalde USP’s? Vermeld deze dan ook.


2. We nemen contact op met de betreffende contactpersoon (verkoper/makelaar) om een afspraak te maken. Het tijdstip waarop de foto’s worden gemaakt hangt niet alleen af van wanneer de contactpersoon tijd heeft, maar ook van op welk moment van de dag het licht het beste is voor het betreffende project. Wij geven een soort ‘boodschappenlijstje’ aan de contactpersoon, wat helpt om het huis optimaal voor te bereiden voor de fotosessie.


3. We maken de foto’s en zorgen ervoor dat de USP’s van het huis prima ‘uit de verf’ komen.


4. We corrigeren de foto’s waar nodig.


5. We leveren de digitale bestanden (tussen de 15 en 25 foto’s) in het juiste webformaat bij u aan. U kiest gewoon welke u wilt gebruiken.

 

Prijs

Samenwerken met FotoStudio Panda levert u prima foto’s gemaakt door een professionele fotograaf. Dat is voor u meteen ook een extra USP; u kunt immers op uw website vermelden dat uw foto’s door een professionele fotograaf worden gemaakt! FotoStudioPanda rekent voor het fotograferen per woning € 129,50 excl. BTW, incl. reiskosten binnen Zuid-Kennemerland en de Haarlemmermeer. Voor grotere projecten kan een speciale prijsafspraak worden gemaakt.

 

Toch liever zelf de fotografie doen?

Wilt u toch liever zelf de fotografie blijven doen, bieden wij bewerking van de foto’s aan. Zo worden grijze luchten blauw, scheve lijnen rechtgezet, te donkere hoeken uitgelicht, enzovoort, tot het plaatje ‘klopt’. U levert de digitale bestanden bij ons aan en wij zorgen dat het prima in orde komt. Per foto rekenen wij € 3,50 excl. BTW.

 

Wilt u graag meer informatie? Bel 023-5354797, mail ons! of kom eens langs in onze winkel in de Amsterdamstraat 14 in Haarlem.

Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice