Home » Ook Ons Werk » Huis Verkopen

Huis Verkopen

Wij halen het beste in uw huis naar boven!

Uw huis gaat in de verkoop. Dan is het belangrijk dat uw huis op de best mogelijke manier aan de buitenwereld getoond gaat worden. Om de grootst mogelijke kans te maken uw huis zo snel mogelijk te verkopen zijn optimale foto’s ervan een grote hulp. U kunt natuurlijk zelf de foto’s maken, maar de fotografen van FotoStudio Panda zijn gespecialiseerd zijn in het fotograferen van woningen. Zij halen het beste in ieder huis naar boven! Bel ons mail ons voor een afspraak!

 

Bereid uw huis voor!

Voordat onze fotograaf bij u langs komt, zijn er vele dingen die u kunt doen om uw huis optimaal voor te bereiden zodat de mooiste foto’s gemaakt kunnen worden. Bijkomend voordeel is datmet het uitvoeren van de punten op onderstaande lijst, u uw huis al voor een deel voorbereidt op de kijkers die gaan komen!

 

Prijs

FotoVideo Panda rekent voor het fotograferen per woning € 129,50 excl. BTW, incl. reiskosten binnen Zuid-Kennemerland en de Haarlemmermeer. Wij leveren u binnen 3 dagen 15 tot 25 prima foto’s digitaal aan. U kunt ze zo op internet zetten!

 

Wilt u toch liever zelf de fotografie doen, bieden wij bewerking van de foto’s aan. Zo worden grijze luchten blauw, scheve lijnen rechtgezet, te donkere hoeken uitgelicht, enzovoort, tot het plaatje ‘klopt’. U levert de digitale bestanden bij ons aan en wij zorgen dat het prima in orde komt. Per foto rekenen wij € 3,50 excl. BTW.

 

Checkpunten

  1. Zorg voor een ruime en lichte entree (dus geen overvolle kapstok of schoenen op de grond)
  2. Zorg voor een neutrale en ruimtelijke inrichting. Smaken verschillen en dat geldt zeker voor interieurs.
  3. Berg alle losse spullen in iedere ruimte op – gebruik bijvoorbeeld decoratieve opbergers. Verder, u gaat binnenkort toch verhuizen, ruim op, gooi spullen weg of zet ze op Marktplaats.nl.
  4. Haal open vakken van kasten of plankjes achter glas leeg en deel ze opnieuw in
  5. Berg foto’s op
  6. Uitgesproken persoonlijke voorkeuren op sport-, religieus en politiek gebied zouden kunnen botsen met de voorkeuren van potentiele kopers en daardoor uw kans op verkoop verminderen. Daarom: sportitems en spullen met clublogo’s opbergen
  7. Religieuze objecten opbergen
  8. Politieke objecten opbergen
  9. Kindertekeningen en –werkstukken opbergen

10.  Naaktportretten en –decoraties opbergen

11.  Feestslingers, kerst- en paasdecoraties verwijderen

12.  Beperk het aantal accessoires tot hooguit 10 per ruimte

13.  Berg in de badkamer alle badspullen uit het zicht – beperk u tot een handdoek aan het rek of over het bad en een flesje parfum op het planchet.

14.  Ruim losse keukenapparatuur uit het zicht

15.  Maak de bedden op met lichtgekleurde effen beddengoed. Een paar gekleurde kussens er bovenop.

16.  Herverdeel planten over het huis of zet deze tijdelijk in de tuin – zien ze er niet uit alsof ze zo uit een tuincentrum komen? Doe ze dan weg

17.  Zorg dat alle deuren helemaal open kunnen en zichtlijnen richting de ramen vrij zijn.

18.  Check of de ruimtes niet te vol staan – Een ruimte lijkt nu eenmaal groter als er niet te veel in staat. Sla een eventueel overschot aan meubels elders op

19.  Ruim de berging en/of de garage op – creëer ruimte

20.  Ruim de tuin op. Zorg dat er bloeiende planten zijn. Stel een gezellige zithoek op

21.  Zet containers, fietsen en wasgoed uit het zicht

22.  Tuinkabouters, vogelhuisjes, windmolens in de tuin? Sla ze tijdelijk op!

23.  Het aangezicht van uw huis is even belangrijk als uw interieur. Ruim een eventuele voortuin helemaal op, zet er wat bloeiende planten in. Zet een grote bloeiende plant naast de voordeur. Zorg dat uw huisnummer goed zichtbaar is.

 

Met de ogen van een vreemde

Kijk als u de checklijst hebt afgewerkt eens met de ogen van een potentiele koper naar hoe uw huis er nu aan de buitenkant uitziet. Loop de kamers door met de ogen van een vreemde. Wat zijn de knelpunten? Zorg dat ze niet zo opvallen of probeer het op te lossen. Wat zijn de positieve punten van uw huis? Zorg dat ze opvallen en maak een lijstje voor de fotograaf. Bijvoorbeeld:

 

ü  Luxe apparatuur in de keuken

ü  Jacuzzi in de badkamer

ü  Mooi uitzicht vanuit de slaapkamer aan de voorzijde

ü  Enzovoort

 

Mocht u nog vragen hebben, bel of mail ons

 

 

Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice