Home » Pasfoto's » Zorginstellingen

Zorginstellingen

 

Iedereen moet in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Voor ouderen en/of bedlegerige mensen betekent het verkrijgen daarvan nogal wat moeite en organisatie. Sinds enkele jaren maken wij pasfoto’s op locatie in een aantal verzorgingshuizen. Het huis kan eventueel voor dezelfde dag een afspraak maken met een ambtenaar van de Burgerlijke Stand die dan ook aanwezig is en zorg draagt voor het afhandelen van de administratie voor de nieuwe legitimatiebewijzen e.d. Zo is alles in één keer geregeld. Dit tot tevredenheid van de bewoners, die voor het maken van pasfoto’s en het aanvragen van nieuwe identiteitsbewijzen niet meer de deur uit hoeven. De prijs voor het maken van de pasfoto’s is € 11,50 per persoon. Wij maken dan niet alleen 4 pasfoto’s maar ook een leuk portretje.

 

Het brengt vanzelf meerdere voordelen met zich mee, zoals het feit dat er voor het laten maken van deze noodzakelijke foto’s geen vervoer hoeft te worden geregeld. Kortom, het biedt zowel uw bewoners als u gemak.

 

Om het u nog gemakkelijker te maken sluiten wij een vel strookjes bij, die u kunt kopiëren naar gelang het aantal bewoners en die u bijvoorbeeld gelijk met de post aan de bewoners kunt uitreiken, en een lijstje waar de namen van geïnteresseerden ingevuld kunnen worden.

 

Onze rijksgecertificeerde medewerkers komen graag bij u langs op een maandagmiddag. Bel ons voor een afspraak (023-5354797) of mail ons. Tijdens dit eerste contact vernemen wij graag uw voorkeursdatum alsmede het aantal personen dat pasfoto’s wil laten maken (minimaal 10).

 

Wij hopen deze service binnenkort ook in uw huis te mogen komen bieden!

 

Met vriendelijke groet, Marien de Reuver

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice