Home » Pasfoto's

Pasfotografie

fotostudiopanda pasfoto's maken, wel leuk


In onze winkel (Amsterdamstraat 14, gratis parkeren in de buurt!) behoort het maken van pasfoto's tot een van de hoofdactiviteiten. Al onze medewerkers zijn dan ook rijksgecertificeerd. Wij maken officiële foto's voor paspoort, rijbewijs, visum en identiteitskaart. Ook kun je bij ons terecht voor pasfoto's voor de OV-chipkaart, NOC-NSF sportpas en pasfoto's in internationale formaten.

Het paspoort is vanaf 1 maart 2014 TIEN jaar geldig (boven de 18).

 

Pasfoto's moeten sinds 1 december 2007 voldoen aan de eisen van het zogenaamde fotomatrix model. Daarom is het belangrijk dat je je pasfoto's laat maken door een rijksgecertificeerde fotograaf. De eisen voor het maken van officiële pasfoto's vind je op de volgende website: www.paspoortinformatie.nl

 

Voor het laten maken van een pasfoto in onze winkel, is het NIET nodig om een afspraak te maken. De winkel is prima toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.

 

Wij maken ook pasfoto's thuis voor huisgebonden mensen en op locatie, bijvoorbeeld in bejaardencentra, sportverenigingen e.d. Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak 023-5354797. Mailen kan ook natuurlijk: mail ons.

 

 

 

Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice