fotoshoot zwangerschap Zwanger - FotostudioPanda Haarlem - Fotostudio en fotografie
Home » Studio » Zwanger

Zwanger

Zwanger?

Waarschijnlijk kunnen de komende maanden je niet snel genoeg gaan, maar voor je het weet is het zover. Laat je zwangere buik prachtig fotograferen. Hoe leuk is dat voor later! De foto’s zijn natuurlijk ook prima te gebruiken voor het geboortekaartje.

 

Dat is een leuk idee!

Als je vlak voor je bevalling een mooie foto laat maken en na de bevalling een babyshoot met jou en/of je partner, dan betalen jullie de tweede keer de helft van de normale studiokosten.

 

Prijs

We rekenen voor onze fotograaf en studiohuur 50 euro. Voor de tweede fotoshoot is dat dus 25 euro. Voor het bewerken en afdrukken van de foto’s worden gewoon onze standaard tarieven berekend.

 

Verras een aanstaande moeder!

Wil je een aanstaande moeder verrassen? Geef haar dan een fotosessie cadeau. FotoStudioPanda heeft hier speciale cadeabonnen voor.

 

Bel 023-5354797, mail, of kom langs in onze winkel in de Amsterdamstraat 14 voor een fotoshoot afspraak. Studio afspraken worden altijd op zondag en maandagochtend gepland.

Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice