fotoshoot als vrijgezellenfeest Vrijgezellenfeesten - FotostudioPanda Haarlem - Fotostudio en fotografie
Home » Studio » Vrijgezellenfeesten

Vrijgezellenfeesten

Laat je lekker in de watten leggen bij FotoStudioPanda

Wij kunnen je vrijgezellenfeest en vriendinnendag organiseren in onze studio. Jullie worden ontvangen door een makeover team en vervolgens onder het genot van een glas bubbels en lekkere hapjes bespreken we jullie wensen.

 

Iedereen zijn of haar moment in de spotlight

We beginnen met het aanpassen van jullie make-up en haar aan het thema van jullie keuze. Wat wordt het? Glamour, carnaval, feest, 20er jaren? Alles kan. Als iedereen er klaar voor is gaan we van start met de fotoshoots. Iedereen krijgt zijn of haar moment in de spotlights en natuurlijk maken we ook een groepsfoto. De bride-to-be krijgt extra aandacht; zij krijgt een prachtige foto voor haar aanstaande echtgenoot!

 

De mooiste foto als aandenken

Na het maken van de foto's gaan we deze allemaal gezamenlijk bekijken. Dit zorgt vaak voor hilarische momenten, natuurlijk weer onder het genot van een hapje en drankje. Ieder krijgt z'n mooiste foto afgedrukt mee als aandenken.

 

Prijs

Geef op met hoevelen je komt en je krijgt een exacte prijsopgave. Geen vervelende verrassing achteraf.

 

Bel 023-5354797, mail, of kom langs in onze winkel in de Amsterdamstraat 14 in Haarlem voor het maken van een fotoshoot afspraak. Studio afspraken worden altijd op zondag en maandagochtend gepland.

Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice