fotoshoot vrienden en vriendinnengroep Vrienden Vriendinnen - FotostudioPanda Haarlem - Fotostudio en fotografie
Home » Studio » Vrienden Vriendinnen

Vrienden Vriendinnen

Dat is weer eens wat anders dan een middagje winkelen

Samen met je vrienden of vriendinnen op de foto. Hoe leuk is dat! Bij ons in de fotostudio betekent dat altijd niet alleen hele gezellige bijeenkomsten maar ook grote hilariteit. Doe eens iets anders, laat eens een te gekke groepsfoto maken met al je vrienden en vriendinnen!

 

Prijs

Kom je met minder dan 6 personen, kost de fotoshoot (fotograaf en huur studio) je 50 euro. Ben je met meer dan 6 personen wordt dit 75 euro. Hoe gaat het dan verder? Na de shoot wordt er door ons een voorselectie gemaakt uit de vele foto's die gemaakt zijn. Daaruit kun je de aller- aller- allerleukste kiezen en besluiten hoe je ze wilt laten afdrukken. Dat kan namelijk op vele manieren. We kunnen je dat allemaal laten zien in onze winkel. voor het afdrukken van de foto's rekenen wij onze standaard tarieven.

 

Maak een afspraak voor een fotoshoot

Bel (023-3534797), mail ons of kom gewoon even langs in de Amsterdamstraat 14 in Haarlem om een fotoshoot afspraak te maken. Studio afspraken worden altijd op zondag en maandagochtend gepland.

 

 

Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice