Trouwreportage Trouwreportage - FotostudioPanda Haarlem - Fotostudio en fotografie
Home » Studio » Trouwen

Trouwreportage

WIJ TROUWEN MET JE MEE!


Ten eerste willen wij jullie van harte feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk!

 

Er is heel veel voor te bereiden

Een bruiloft is altijd een dag waaraan uren van planning, maanden van spanning en veel voorbereiding zijn voorafgegaan. Noem alleen maar het contact met de locatie, het kiezen van de jurk en het pak, welke gasten moeten er op de gastenlijst, wat wordt de indeling van de dag, welke ambtenaar van de burgerlijke stand voltrekt het huwelijk en in welke kerk gaat er getrouwd worden.

 

Professionele trouwfoto's

Een net zo belangrijk onderdeel van de planning is het kiezen van de fotograaf die alles van deze dag gaat vastleggen. Een professioneel iemand, zodat je er zeker van bent dat er wat dat betreft niets mis kan gaan. Het doel van de fotografen van FotoStudioPanda is om een spontaan beeld van de dag neer te zetten. Daarom komen wij, indien mogelijk, met twee fotografen zodat wij er zeker van zijn dat we geen enkel mooi moment missen.

 

Foto's die bij jullie passen

Natuurlijk is ieder bruidspaar uniek en is geen trouwdag hetzelfde, daarom maken wij samen met jullie een plan van aanpak en kijken we welke fotograaf het beste past bij jullie stijl.

 

KIJK OP ONZE APARTE TROUWSITE

 

Bel 023-3534797, mail ons, of kom eens langs in onze winkel aan de Amsterdamstraat 14 in Haarlem voor een orienterend en vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen jullie ons werk bekijken, bespreken wij jullie wensen en ontvang je een vrijblijvende offerte en kun je ons natuurlijk boeken.

 

 

Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice