thema fotoshoot Thema - FotostudioPanda Haarlem - Fotostudio en fotografie
Home » Studio » Thema

Thema

Foto's van je passie

Wat is jouw passie? Of jouw grootste hobby? Hoe wil jij je het liefst laten zien?  Wij fotograferen je in een door jou bedacht thema.

 

Een fotostudio met sfeer

Onze fotostudio is een fijne plek waar je je snel op je gemak zult voelen. Heb je een buitenthema, zoals bijvoorbeeld gefotografeerd worden met je paard, gaan we natuurlijk op locatie.

 

Prijs

Voor een thema-fotoshoot in onze studio rekenen wij alleen de fotograaf en de huur van de studio. Dit is 50 euro, mits de shoot korter duurt dan een uur. Wil je op locatie, dan kun je een prijsopgave vragen. Dat kan per telefoon (023-5354797), per mail of kom gewoon even langs in onze winkel in de Amsterdamstraat 14 in Haarlem.

 

Kies de mooiste foto's

Tijdens de fotoshoot worden er vele foto's gemaakt. wij maken daaruit een voorselectie en dan kun jij de mooiste foto's daaruit kiezen. In onze winkel kunnen wij je de vele mogelijkheden laten zien waarop de foto's afgedrukt kunnen worden. Voor het afdrukken van je foto's rekenen wij onze standaard tarieven.

 

Studio afspraken worden altijd op zondag en maandagochtend gepland.

 

 

 

 

Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice