kind in een sprookje fotoshoot Specials - FotostudioPanda Haarlem - Fotostudio en fotografie
Home » Studio » Specials

Specials

Je kind als in een sprookje

Als je écht een bijzondere foto van je kind wilt, kun je voor de volgende optie kiezen. Wij kunnen je kind als het ware in een sprookje plakken. Zo zijn ze echt de held op de draak, of het elfje op de bloem... De foto kan op aluminium, canvas, glas, hout en uiteraard op papier afgedrukt worden.

 

Een verrassend groot succes

Deze foto's zijn een verrassend groot succes! De kinderen vinden het geweldig en jij hebt zo een unieke foto van je kind. Nieuwsgierig hoe dat werkt en hoe dat eruitziet? Kom bij ons langs in de winkel en we laten je de mogelijkheden zien.

 

prijs

We rekenen voor onze fotograaf en studiohuur 50 euro. Voor het bewerken en afdrukken van de foto’s worden gewoon onze standaard tarieven berekend. We laten je de verschillende manieren zien waarop de foto afgedrukt kan worden, bijvoorbeeld op canvas, aluminium, enz. Voor het afdrukken rekenen wij onze standaard tarieven.

 

Body- of bellypainting

Helemaal niet nodig om je helemaal te laten beschilderen. Wij kunnen je buik of hele lijf met photoshop beschilderen precies zoals je wilt. Zo krijg je een heel bijzondere foto van jezelf.

 

In combinatie met onze foto's worden deze werken altijd persoonlijk en apart. Helemaal je eigen stijl, zoals je het wenst.

 

Maak een afspraak voor een sprookjesfoto, body- of bellypaintingfoto: telefonisch (023-5354797) per mail of kom gewoon even langs in onze winkel in de Amsterdamstraat 14 in Haarlem. Studio afspraken worden altijd op zondag en maandagochtend gepland.

 

 

Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice