smoelenboek foto's Smoelenboek - FotostudioPanda Haarlem - Fotostudio en fotografie
Home » Studio » Smoelenboek

Smoelenboek

Geef uw site een gezicht

Of uw bedrijf nu groot, klein of iets ertussenin is, wat zou het toch fijn zijn om een goed en duidelijk smoelenboek te hebben! Bijvoorbeeld op intranet, maar vooral ook op uw site. Potentiële cliënten die uw site bezoeken weten zo direct met wie ze te doen hebben. Het geeft uw bedrijf een gezicht. Het kan de stap verkleinen om contact met u op te nemen en het maakt dat contact vanaf de eerste keer persoonlijker voelt.

 

Het is belangrijk dat dergelijke foto’s de

professionaliteit

uitstralen van uw bedrijf

 

Een smoelenboek op intranet heeft als voordeel dat collega’s die je nodig hebt bij het uitvoeren van een taak gemakkelijker te vinden zijn. Het scheelt belwerk, mailwerk en opzoekwerk.

 

De fotografen van FotoStudioPanda

Een ‘smoelenboek’ op een site kan zelfs nog meer doen dan dit. Het kan uitstralen waar het bedrijf voor staat; creativiteit, enthousiasme, vrolijkheid, zakelijkheid, noem maar op. Wat het ook moet zijn, een creatieve fotograaf, met voelsprieten voor de sfeer en waar het bedrijf voor staat én een luisterend oor, pikt het perfect op. Hij zet dit met zijn kennis van fotografie en fotobewerking om naar de mooiste en best passende foto’s. De creatieve fotografen van FotoStudioPanda hebben niet alleen die voelsprieten en dat luisterend oor, maar ook veel ervaring met dergelijke fotografie en fotobewerking.

 

U kunt eventueel ook naar onze fotostudio komen

Interesse? Bel 023-5354797 of mail ons, dan spreken we meteen de ‘grote dag’ af dat uw smoelenboek én uw site gezicht gaat krijgen. Is niet iedereen aanwezig op die bewuste dag? Geen probleem; dan komen we een keer terug. Mocht het dan nog niet compleet zijn, dan hebben wij altijd nog onze studio in het hart van Haarlem voor de finesses. Kleinere bedrijven nodigen wij uit om alle foto’s in onze fotostudio te laten maken. Nog een leuk uitje ook!

 

Studio afspraken worden altijd op zondag en maandagochtend gepland.

 

 

Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice