schoolfoto's Schoolfotografie - FotostudioPanda Haarlem - Fotostudio en fotografie
Home » Studio » Schoolfotografie

Schoolfotografie

Schoolfoto's, een traditie die lang teruggaat

De jaarlijkse schoolfoto’s, alle kindertjes één voor één netjes voor een egale of gemarmerde blauwe of groene achtergrond gefotografeerd, is een traditie die teruggaat tot voor de tweede wereldoorlog, al zag je toen vaker dat de kinderen in hun eigen klas en achter hun eigen bureautje gefotografeerd werden.

 

Zo is mijn kind op school

FotoStudioPanda weet van het maken van de traditionele schoolfoto’s iets bijzonders te maken. Maar het fotograferen van de kinderen in hun eigen klas, terwijl ze de dingen doen die ze daar normaal doen, heeft een grote toegevoegde waarde. Ouders brengen hun kind ’s morgens, gaan naar huis of werk en halen ze later weer op. Hoeveel gouden momenten zijn er wel niet die in de tussentijd vastgelegd zouden kunnen worden?

 

Schoolfoto's van grote klasse

Wij vinden niet dat dergelijke foto’s in de plaats moeten komen van de traditionele schoolfoto’s, maar als extra kunnen worden aangeboden. Onze schoolfotograaf is gespecialiseerd in het fotograferen van kinderen op hun karakteristiekste moment, zonder daarbij al te aanwezig te zijn. Klassenfoto’s van grote klasse dus! Hij spendeert een dagdeel of korter per klas en zorgt dat er van ieder kind minstens één prachtig plaatje is (tenzij de ouders hebben aangegeven daar geen prijs op te stellen). Deze foto’s zetten we op onze site en kunnen door ouders, grootouders, tantes en ooms direct bij ons worden besteld. Het enige dat de school hoeft te doen is het op de hoogte stellen van alle ouders dat er een schoolfotograaf komt, waar de foto’s terug te vinden zullen zijn en het later na betaling uitdelen van de enveloppen met bestelde foto’s.

 

 

Bel (023-5354797) of mail ons voor een afspraak.

 

 

Schoolfoto’s - professionele videografie en fotografie van

schooloptredens, feestjes en uitjes

Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice