fotoshoot samen zwanger Samen Zwanger - FotostudioPanda Haarlem - Fotostudio en fotografie
Home » Studio » Samen Zwanger

Samen Zwanger

Zwanger zijn, een heel bijzondere periode in je leven

Een van de meest bijzondere periodes in je leven is de tijd dat je zwanger bent. En niet alleen bijzonder voor jou, maar voor alle leden van je gezin. Laat jezelf met je gezin vlak voor de bevalling fotograferen zodat je de herinnering aan deze mooie tijd op een prachtige manier kunt bewaren.

 

Eerst zonder en dan met de nieuwe baby

Wij hebben hier een mooie aanbieding voor: Als je vlak voor je bevalling een mooie shoot van jou en je gezin laat maken en na de bevalling nogmaals, maar dan met de nieuwe baby erbij, dan betalen jullie de helft van de normale studio kosten.

 

Prijs

We rekenen voor onze fotograaf en studiohuur voor de eerste fotoshoot 50 euro. voor de tweede fotoshoot is dat dus 25 euro. Voor het bewerken en afdrukken van de foto’s worden gewoon onze standaard tarieven berekend.

 

Verras een uitbreidend gezin

Zo'n bijzondere fotoshoot is ook cadeau te geven; FotoStudioPanda heeft hier speciale cadeaubonnen voor. Te verkrijgen in onze winkel in de Amsterdamstraat 14 in Haarlem.

 

Fotoshoot in onze gezellige studio? Kom langs, mail of bel 023-5354797 voor een afspraak. Studio afspraken worden altijd op zondag en maandagochtend gepland.


 

 

 

 

 

 


Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice