foto's of video van begrafenis op crematie Begrafenis of crematie - FotostudioPanda Haarlem - Fotostudio en fotografie
Home » Studio » Begrafenis of crematie

Begrafenis of crematie

Foto's of video van de begrafenis of crematie

FotoStudioPanda in de Amsterdamstraat in Haarlem kan bogen op een lange en uitstekende reputatie voor wat betreft haar fotografie en videografie op allerlei gebied. De laatste jaren krijgen wij steeds vaker aanvragen van nabestaanden om de ter aardebestelling of crematie van een naaste vast te leggen op foto en/of video.

 

Grote hulp bij de verwerking van het verlies

Omdat het nog niet zo lang geleden ondenkbaar was om een dergelijke gebeurtenis op deze manier vast te leggen, komt het niet zo snel bij nabestaanden op dat deze mogelijkheid bestaat. Het blijkt echter dat een dergelijk document achteraf een grote hulp is bij de verwerking van het verlies en dat een dergelijk document veel troost biedt.

 

Meer dan 'gewoon wat plaatjes schieten

Het maken van dergelijke foto’s of films is veel meer dan ‘gewoon wat plaatjes schieten’ of hier en daar wat filmen. Een goede fotograaf of videograaf volgt precies de wensen van de nabestaanden. Hij moet daarnaast in staat zijn om zich ongemerkt tussen de mensen te begeven en zonder ook maar iets of iemand te verstoren zijn werk te doen: de belangrijke momenten vastleggen en daarbij niets overslaan. Een videoverslag wordt door ons perfect gemonteerd. Dit geeft een getrouw beeld van de dag en de kans om bijvoorbeeld de toespraken en de muziek nogmaals rustig te beluisteren.

 

Fotografen met veel ervaring

De fotografen van FotoStudioPanda hebben inmiddels veel ervaring opgedaan met het fotograferen en filmen van begrafenissen en crematies.

 

Vraag een prijsopgave

Wij zijn te bereiken op tel. nummer 023-5354797, per mail. Uiteraard bent u altijd welkom in onze winkel in de amsterdamstraat 14 in Haarlem.

Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice