(aankomende) modellen fotoshoot Modellen - FotostudioPanda Haarlem - Fotostudio en fotografie
Home » Studio » Modellen

Modellen

(Aankomende) modellen, opgelet!

(Aankomende) modellen hebben een perfecte portfolio nodig. Daarvoor is professionele fotografie een must. De fotografen van FotoStudioPanda weten precies wat voor foto's jij nodig hebt om je in te kunnen schrijven bij een van de modellenbureaus. Ook voor uitbreiding en updaten van je portfolio kun je prima bij ons terecht.

 

Onze fotostudio

Onze fotostudio is sfeervol en gezellig, kortom een omgeving waar jij je snel op je gemak zult voelen. Hij is in de Amsterdamstraat 14 in Haarlem. Studio afspraken worden altijd op zondag en maandagochtend gepland.

 

Prijs

Voor een fotoshoot zonder visagie in onze studio rekenen wij alleen de fotograaf en de huur van de studio. Tot de duur van een uur is dat 50 euro. Na de fotoshoot, waarbij wij vele foto's maken, maken we een voorselectie van de allermooiste foto's en bewerken deze alvast voor. Uit deze foto's kies je dan de mooiste. Voor het bewerken en afdrukken rekenen wij gewoon onze standaard tarieven.

 

 

Bel 023-5354797 of mail ons voor een fotoshoot afspraak

 

 

 

 

Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice