kinderfeestje fotoshoot Kinderfeestjes - FotostudioPanda Haarlem - Fotostudio en fotografie
Home » Studio » Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Het leukste kinderfeestje ooit

Elk jaar komt het weer terug, je kind is jarig en je staat voor de uitdaging om het allerleukste feestje van het jaar te bedenken. Waarom moeilijk doen als de oplossing voorhanden is? Het team van FotoStudioPanda kan namelijk jouw feestje verzorgen!

 

Welk thema wil je?

Voor elk feestje maken wij, samen met jou, een plan van aanpak. Je kunt kiezen uit diverse thema's (prinsessen, piraten, glamour etc.).

 

Ieder kind zijn 'spotlight' moment

Wij zorgen voor de aankleding, stylen alle kinderen en dan gaan we aan de slag. Ieder kind krijgt zijn of haar 'spotlight' moment. Als iedereen op z'n best op de foto staat gaan we de foto's bekijken... Dit zorgt voor spannende momenten. Daarna krijgt ieder kind zijn of haar foto afgedrukt mee als aandenken en de jarige? Die krijgt natuurlijk de meeste aandacht.

 

Kortom: Het is mogelijk het feestje helemaal aan te passen aan jouw wensen. Kom langs in de winkel in de Amsterdamstraat 14 of stuur ons een e-mail voor een prijsopgave. Studio afspraken worden altijd op zondag en maandagochtend gepland.

Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice