fotoshoot kinderen Kinderen - FotostudioPanda Haarlem - Fotostudio en fotografie
Home » Studio » Kinderen

Kinderen

Professionele foto's van de kinderen

Je kinderen zijn je dierbaarste bezit. Een goede reden om ze eens mooi op de foto te zetten! Leuk om zelf te hebben, bijvoorbeeld afgedrukt op canvas of aluminium, of om cadeau te doen aan opa en oma. Leuk ook voor de kinderen zelf, als ze later groot zijn.

Een herinnering voor het leven

Een fotosessie van je kind(eren) is een herinnering voor het leven en voor de kinderen een uurtje lol maken! Wij vinden het belangrijk om de kinderen op een zo'n spontaan mogelijke manier te fotograferen. We hebben alle materialen en accessoires in huis om ze te entertainen zodat ze zo spontaan mogelijk op de foto komen. Laat de kinderen maar los en we zien wel wat er gebeurt!

 

Prijs

We rekenen voor onze fotograaf en studiohuur 50 euro (tot 6 personen - met meerdere personen 75 euro). Voor het bewerken en afdrukken van de foto’s worden gewoon onze standaard tarieven berekend. Kom langs in onze winkel of bel ons om een afspraak te maken. Studio afspraken worden altijd op zondag en maandagochtend gepland.

Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice