fotoshoot groepen Groepen - FotostudioPanda Haarlem - Fotostudio en fotografie
Home » Studio » Groepen

Groepen

 

Het leukste cadeau voor iedere gelegenheid

Komt moederdag eraan of zijn opa en oma zoveel jaar getrouwd? Kortom wordt het tijd om uw gezin of familie op de foto te zetten? Ook daar zijn wij in gespecialiseerd.

In onze studio kunnen maximaal 20 personen tegelijk terecht. Vaak zijn dit soort fotoshoots vol hilarische momenten en juist deze spontane momenten zorgen voor de leukste foto's.

 

Prijs

We rekenen voor onze fotograaf en studiohuur 50 euro (tot 6 personen - met meerdere personen 75 euro en uiterlijk een uur). Voor het bewerken en afdrukken van de foto’s worden gewoon onze standaard tarieven berekend. Na de shoot maken wij een voorselectie van de leukste foto's. Daarna kun je deze voorselectie komen bekijken en bepalen hoe je de foto's afgedrukt wilt hebben. Er zijn veel mogelijkheden. Die kunnen we je in onze winkel aan de Amsterdamstraat 11 laten zien.

 

Maak een afspraak

Vrienden- of vriendinnengroepen, families, studentengroepen, sportclubs, kortom, alle soorten groepen kunnen terecht in onze studio voor het maken van een leuke groepsfoto. Kom langs in onze winkel in de Amsterdamstraat 14 om een afspraak te maken. Bellen (023-5354797) of mailen kan natuurlijk ook. Studio afspraken worden altijd op zondag en maandagochtend gepland.

 

SAMEN MOOIE FOTO'S MAKEN, DAAR GAAT HET OM!

Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice