fotoshoot huisdier Dierenfotografie - FotostudioPanda Haarlem - Fotostudio en fotografie
Home » Studio » Dieren

Dierenfotografie

 

Huisdieren fotograferen

Ook huisdieren horen bij het gezin, dus ook met je dier ben je van harte welkom in onze studio. Wij fotograferen jouw huisdier op unieke wijze, zodat het karakter het best tot uiting komt.

 

Met veel geduld

We gaan aan de slag tot het gewenste resultaat bereikt is. Als de hond eerst even aan de camera moet ruiken is dat geen probleem, moet de parkiet eerst zijn vleugels strekken, wij hebben alle geduld!

 

Samen met je huisdier

Samen met je lieveling op de foto kan natuurlijk ook. Het vastleggen van die speciale band tussen jou en je huisdier is voor ons een uitdaging.

 

Prijs

We rekenen voor onze fotograaf en studiohuur 50 euro. Voor het bewerken en afdrukken van de foto’s worden gewoon onze standaard tarieven berekend. We maken een voorselectie van de allerleukste foto's en daaruit kun jij de allermooiste kiezen. Ook kunnen we je de vele manieren laten zien waarop wij foto's kunnen afdrukken, bijvoorbeeld op canvas, aluminium, enz. Voor het afdrukken van je foto's berekenen wij onze standaard tarieven.

 

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een bijzondere foto van je lieveling via mail, telefonisch (023-5354797), of kom gewoon even langs in onze winkel in de Amsterdamstraat 14 in Haarlem. Studio afspraken worden altijd op zondag en maandagochtend gepland.

Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice