beauty fotoshoot Beauty - FotostudioPanda Haarlem - Fotostudio en fotografie beauty fotoshoot
Home » Studio » Beauty

Beauty

In iedereen zit ware schoonheid

En de fotografen van FotoStudioPanda hebben daar oog voor. Ben jij iemand die zichzelf er nooit mooi uit vindt zien op foto’s? Dan zal een beauty fotoshoot bij ons daar verandering in brengen.

 

Onze studio

FotoStudioPanda heeft een eigen studio met de perfecte sfeer voor het ontspannen en plezierig verlopen van fotoshoot sessies. Deze studio bevindt zich in de Amsterdamstraat 14 in Haarlem. Je maakt van te voren een afspraak. Dat kan door te bellen (023-5354797), te mailen of gewoon even langs te komen in de winkel. Studio afspraken worden altijd op zondag en maandagochtend gepland.

 

Hoe werkt het?

Op de bewuste dag maak je je op z’n mooist op. Zorg ervoor dat je ook wat make-up meeneemt, zodat je eventueel nog het een en ander bij kunt werken. Meld je in de winkel (Amsterdamstraat 11), de fotograaf gaat dan met je mee naar de studio. Daar staat alles al voor je klaar.

 

Héél veel foto’s

Er worden zeer veel foto’s gemaakt. De fotograaf maakt daarom een voorselectie van de allermooiste foto’s. Een aantal van deze foto's wordt geheel digitaal bewerkt. Daarna word je uitgenodigd om daaruit zelf je keuze te komen maken. Zijn daar foto's bij die nog niet bewerkt zijn, dan doen wij dit alsnog. Neem gerust je vriend, je moeder, je zus of je vriendin mee om je te helpen een keuze te maken. Gezellig juist. Heb je je keuze gemaakt, dan kunnen de foto's worden afgedrukt.

 

Afdrukken

Weet je al hoe je de foto’s afgedrukt wilt hebben? Bekijk op je gemak de vele mogelijkheden in onze winkel aan de Amsterdamstraat 14 in Haarlem.

 

Prijs

We rekenen voor onze fotograaf en studiohuur 50 euro. Voor het bewerken en afdrukken van de foto’s worden gewoon onze standaard tarieven berekend.

 

Bel of mail ons met al je vragen of het maken van een afspraak voor een beauty fotoshoot. We staan voor je klaar!

 Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice