Home » Studio

Studio

Een studio met privacy

Onze studio is in de Amsterdamstraat 14. Je hebt er absolute privacy. Foto's die in onze fotostudio gemaakt zijn van perfecte kwaliteit. Tijdens een fotoshoot maken we vele foto's. Je zoekt er zelf de mooiste uit. Wij bewerken de foto's van jouw keuze en printen deze in de gewenste afmetingen en uitvoeringen. Bel of mail ons voor een afspraak voor een fotoshoot.

 

Prijs

De studiokosten incl. fotograaf zijn: tot 6 personen 50 euro (ten hoogste een uur). Een fotoshoot met meerdere personen kost (ten hoogste een uur)75 euro. Wij maken vele foto's waaruit wij op een later tijdstip een voorselectie maken. Dan nodigen we je uit om je foto's te komen bekijken en kun je bepalen op welk formaat je ze wilt laten afdrukken. Afdrukken kan op allerlei manieren; mat, glans, canvas, aluminium, glas enz. Voor het afdrukken rekenen wij onze standaard prijzen. Studio afspraken worden het liefst zondag en maandagochtend gepland.

 

Een fotoshoot in onze studio:

- Kan met je hele familie
- Of met al je vrienden en vriendinnen
- Van je zwangerschap
- Van papa, mama en de nieuwe baby
- Van de kinderen
- Van je huisdieren
- Het verjaardagsfeestje van je kind
- Vrijgezellendag
- Surpriseparty
- Speciaal voor facebook
- Enzovoort

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice