Home » De Winkel » Finishing

Finishing

Exposities, beurzen, seminars, tentoonstellingen

Voor particulieren, bedrijven, kunstenaars en uiteraard beroepsfotografen en ons eigen werk, verzorgen wij al jaren de foto's voor exposities, beurzen, seminars en tentoonstellingen.

 

De beste kwaliteit

Uiteraard kan zo een samenwerking uitsluitend succesvol zijn als er veel aandacht aan het product besteed wordt en er met de beste kwaliteit mogelijk gewerkt wordt. Wij stellen alles in het werk om een zo goed mogelijk eindresultaat te verkrijgen.

 

Afgedrukt op allerlei verchillende materialen

Wij maken hiervoor dan ook gebruik van de modernste apparatuur, zowel de inkt als het papier of ander materiaal waar je foto op moet worden agedrukt. de foto's kunnen worden opgeplakt op verschillende materialen zoals aluminium, foam, dibond, polystyreen, MDF enzovoort. Een beschermende folie maakt het product helemaal compleet.

 

Bel 023-5354797, mail ons, of kom langs in onze winkel in de Amsterdamstraat 14 in Haarlem voor meer informatie of een vrijbljvende prijsopgave.

 

De techniek om rechtstreek op materialen te printen

beheersen wij ook.

Dus vanaf nu, rechtstreeks op aluminium, hout, glas e.d. is mogelijk

 

.

Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice