allerlei soorten kaarten en uitnodigingen Kaarten en uitnodigingen - FotostudioPanda Haarlem - Fotostudio en fotografie
Home » De Winkel » Kaarten en uitnodigingen

Kaarten en uitnodigingen

Dat is leuk! Een hele persoonlijke en originele kerstkaart voor een speciaal prijsje

 

Onze studio is iedere zondag geopend, maar het is wel nodig dat je een afspraak maakt om de allerleukste foto te maken van jou en je gezin, je huisdieren of wat je ook maar op je kaart wilt hebben. We bewerken de foto totdat hij een vrolijke kerstuitstraling heeft en printen de foto af op kerstkaartformaat. Het enige dat jij dan nog hoeft te doen is de enveloppen schrijven en je hele familie en kennissenkring te verrassen met jouw eigen unieke kerstkaart.

 

Prijs voor deze speciale studio opname is in oktober en november, incl. 25 kerstkaarten + enveloppen: 47,50 euro

 

Uitnodigingen

Niet alleen op fotografisch gebied zijn wij actief, wij ontwerpen en maken ook allerlei soorten uitnodigingen, geboortekaartjes, kerstkaarten, enzovoort.

 

Een hele persoonlijke uitnodiging

Om eens iets te noemen: Moeder wordt 50 jaar, reden voor een feest! Breng een foto, op USB-stick of de foto zelf, en we bouwen er een uitnodiging omheen. De opmaak van de kaart zullen we samen met jou doen. Op deze manier krijg je een mooie, persoonlijke kaart met de door jou gewenste afmetingen.

 

Allerlei soorten kaarten

Voor geboortekaartjes, kerstkaarten enzovoort, geldt natuurlijk precies hetzelfde. Aan al dat soort kaartjes kun je zo een heel persoonlijk element toevoegen.

 

Bel 023-5354797, mail ons of kom langs in onze winkel aan de Amsterdamstraat 14 in Haarlem voor een prijsopgave of gewoon om gelijk je kaart of je uitnodiging te maken.

Copyright © 2004-2018 | FotoStudioPanda Totaalfotografie | Amsterdamstraat 14 2032 PP Haarlem | Telefoon 023 5354797 | Webdesign door Think Twice